Wednesday, February 19, 2014

madame and monsieur




Yarim isler yavas yavas bitiyor. Bu hastaligin bana tek faydasi da bu oldu sanirim :) bu ikili madame and monsieur... coooook uzun zaman once sevgili blog arkadasim lavanta bahcesi yapmisti bunu. O zamanlar Ahu'nun blogunu yeni kesfetmis ve de kendimden gecmistim :)



Onun minik minik cerceveler icindeki islemelerini hatirliyorum cok net. Yilbasi agac susu olarak yapmisti onlari Ahu. Ben de yorum yazmistim bu sevimli cerceveleri nerden buldunuz diye. Ben bulurum diye yanit gelmisti. Itiraf ediyorum Ahu o gun cok bozulmustum :D Ama ben yilmadim ve gezi yazarligindan craft blogculuguna atlamis birinin acemiligi ile takipe devam ettim. Iyi ki ettim. Ahu'nun guzsel islemeleri guzel postlari ahhh ah hele o guzel fotograflari beni eski bir dostla yeniden tanistirdi. Carpi isi-kanavice ne derseniz artik :)



Su siralar boynumdaki duzlesme sebebi ile surekli yatay vaziyetteyim :( bu yuzden yatarak yapabildigim en iyi sey kitap okumak ve carpi isi yapmak. Arada bir dogruldugumda da madame and monsieur'a cerceve boyadim iste. Bu cerceverler polyester. Bir kat beyaz tutkal surdukten sonra sadece beyaza boyadim. Bir ara gri supursem mi diye dusunsem de sonra bembeyaz olmalari islemeleri daha cok ortaya cikardi diye dusunup vazgectim. Bakalim bunlar nereye asilacaklar... Henuz bir fikrim yok ama kitaplikta da fena durmadilar bence :)

No comments:

Post a Comment